If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мда предните мигачни фасонки вляза в някой копка и прекъсват спирам удрям им по един шамар и пак на гаста,пак ще гъна пластинки скоро .
Много запазени тес фарове да не е била гаражна ?
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Здравейте колеги, сдобих се с тези прагове който са на колата и старите ми станаха излишни.
ПОДАРЯВАМ старите прагове.Те са в добро състояние, само единия има една вдлъбнатина.Нямат счупени уши които са за захващането. Подарявам също един фар и два задни стопа също в много добро състояние.
тел. 0888939548
колеги аз имам едно работещо динамо за 33 след 90 г. незнам дали имат разлика мисля че беше 62 ампера BOSCH . ако на някой му трябва да пише или да звънне по добре на 0888484506. с мъка се разделих с мойто алфи.
неее за скраб не сам си и помислял даже. реших еи така 4е искам малко по нова колица ,даже и тук щях да пиша 4е се продава но не остана време взеха я веднага. сега ще я кара един 4овек тук от шумен. аз гледах доста време една 156 2.4jtd ама накрая изневерих на марката. взех едно волво s40 2.0i 99'. трябва да проверя какво ми е останало от алфата и пак ще ви пиша.
Comment